Jouw leefstijl in balans

EMB test

EMB test

Energetisch Morfologische Bloedtest

Vanuit een holistische benadering behandel ik verschillende (vage) gezondheidsklachten en tillen we jouw gezondheid naar een hoger niveau. Door middel van een Energetische Morfologische Bloedtest kunnen we blokkades, tekorten en verstoringen in het lichaam ontdekken. Aan de hand hiervan stel ik in combinatie met orthomoleculair voedingsadviezen een behandelplan op en kun je effectief  aan de slag met jouw gezondheid.  

Herken jij een van de klachten:

 • Vage klachten,
 • (chronische) vermoeidheid,
 • darmproblemen,
 • huidklachten,
 • mentale problemen,
 • moeite met afvallen,
 • hormonale problemen 

Of we gaan gewoon kijken hoe het zit met jouw algehele gezondheid.

Ik help je graag verder met deze test om te onderzoeken waar jouw klachten door ontstaan en hoe we deze kunnen gaan oplossen.

voeding, balans, leefstijl, afvallen

Leefstijl

voeding, balans, leefstijl, afvallen

jouw balans

Hoe fijn zou het zijn als:

 • Je inzicht krijgt in je algehele gezondheid

 • Je weet of je voldoende vitaminen en mineralen opneemt

 • Je oorzaken kan gaan aanpakken in plaats van symptomen te onderdrukken met medicatie, zalfjes o.i.d.

 • Je weer in Balans kan komen door de juiste voeding en suppletie op maat geadviseerd te krijgen

Kortom jij wordt een “Betere” versie van jezelf!

  Wat anderen ervaren

  Linda 36 jaar

  “In Januari 2022 was ik mijn sluimerige klachten zo zat dat ik op advies van mijn moeder Judith heb gecontacteerd. Mijn klachten liepen uiteen van buikpijn, naar hoofdpijn en vermoeidheid en gewoon algeheel niet lekker in het vel zitten.

  Voor de hoofdpijn slikte ik veel paracetamol, maar hier wou ik vanaf en het liefst zo snel mogelijk. Het opgeblazen gevoel in de buik hoorde er dagelijks gewoon bij. Ik slikte macrogol (2 zakjes per dag) omdat mijn ontlasting er zonder deze zakjes niet uit kwam en verhard werd. Dit deed ik al sinds mijn 16e trouwens. Maar toch die buikpijn terwijl ik naar mijn mening gezond at. Ik heb altijd geprobeerd te kijken naar wat ik heb gegeten voordat de buikpijn begon, maar ik heb daar nooit de vinger op kunnen leggen. En soms begon het s morgens al na alleen een glas lauw water te  hebben gedronken. Broeken met een knoop kon ik niet dragen, daar waren mijn darmen veel te opgezet voor. Echt geen fijn gevoel.

  En toen de afspraak bij Judith; samen tot de conclusie gekomen dat het aantal koolhydraten en de zuivel inname toch wel omlaag kon. Ook geschrokken van mijn gewicht 82,5 kilo terwijl ik dacht dat ik netjes rond de 75 kilo zou zitten. Besloten om Zinzino Balance test te doen om te kijken hoe de balans tussen de omega 3 en 6 zou zijn. En meteen van Judith goede adviezen gekregen om mijn gehele voedingspatroon aan te passen.

  Een week ging het een stuk beter met de hoofdpijn en de buikpijn, maar helaas kwamen de klachten wel terug. Toen op advies van Judith samen besloten om toch de uitgebreide EMB test te doen. Hierdoor zijn mijn ogen echt geopend. Blijk ik zeer gevoelig te zijn voor lactose en gluten. Afgesproken met Judith om 6 weken lang mijn voedingspatroon nog wat bij te schaven. Geen lactose, geen gluten meer. Het was even puzzelen maar dit heeft zo goed geholpen dat ik sinds de vakantie (5 maand later ipv 6 weken) af en toe wat probeer wat “eigenlijk” niet goed voor mij is. Dit merk ik echter meteen aan mijn buik, waardoor ik in zie dat het gewoonweg niet voor mij is weggelegd.

  Na deze resultaten en aanpassingen voel ik mij zoveel fitter! Ik heb zoveel meer energie! Geen stemmingswisselingen meer! En geen buikpijn en geen hoofdpijn meer!

  Ook weeg ik nu 71,0 kilo, terwijl ik er helemaal niet veel voor heb hoeven doen!

  Iedereen die zich herkent in deze klachten, kan ik alleen maar adviseren om met Judith in gesprek te gaan. Het heeft mij echt enorm geholpen.

  Judith nogmaals heel erg bedankt!

  M.B uit Haaksbergen (40 jaar)

  “Wat een prettige ervaring heb ik bij Jouw Leefstijl In Balans! Ik ben niet eerder zo goed begeleid en afgevallen.  Het is niet alleen de mindset die bij mij anders moest, maar ook de manier van eten. Wanneer eet je en hoeveel en wat eet je dan. Ik heb daar erg goede tips en menu’s voor gekregen. Dit kan ik prima volhouden! Ik ben blij dat ik dit traject ben aangegaan!”

  Reguliere waarde meting

  Trombocyten (aantal bloedplaatjes)

  Rode Bloedcellen (erytrocyten)

  Witte Bloedcellen (leukocyten)

  Hemoglobine (Hb)

  Hematociet (Ht)

  Mean Cornuscular Volume (MCV)

  Mean Corpuscular Hemoglobine Concentration (MCHC)

  Mogelijke storingen

  Vrij radicaal belasting

  Leverbelasting

  Darmverstoring

  Voedselintoleranties/allergenen

  Verteringsproblemen

  Hormonale Verstoringen

  Parasietbelasting

  Adrenale Status

  Oxidatieve Stress

  pH Balans

  B12 – Status

  Vitaminenpanel

  Mineralenpanel

  Spoorelementenpanel

  Toxische Belastingen

  Virale Belastingen

  Bacteriële Belastingen

  Lyme Belastingen

  Stralingsbelasting

  Pancreasinsuffiëntie

  Balans

  jouw lichaam weer in balans

  Een EMB test is voor jou als jij last hebt van…

  • Weinig energie, ondanks een gezond eetpatroon
  • Burn-out en/of depressief klachten 
  • Auto-immuunziekten 
  • Een onregelmatige stoelgang 
  • Hormonale disbalans 
  • Gevoel van stress 
  • (langdurige) pijnklachten 
  • Spijsverteringsproblemen
  • Huidproblemen

  Of jij wil gewoon een algehele gezondheidscheck (status vitaminen en mineralen)

   

  voeding, balans, leefstijl, afvallen

  Wat anderen ervaren

  E.O uit Almelo (vrouw 47 jaar)

  “Judith is een fijne, motiverende lijfstijlcoach. Ik was op zoek naar een gezonde verantwoorde manier om af te vallen. Judith heeft mij hierbij enorm geholpen. Ze leeft zich goed in in jouw situatie en zoekt naar mogelijkheden om jou leefstijl aan te passen. Door haar goede begeleiding zit ik nu goed in mijn vel en ben ik ook de nodige kilo’s kwijt. Wil jij ook je levensstijl veranderen, dan kan ik je echt aanraden om naar Judith te gaan.”

  R.J uit Almelo

  Ik heb veel gehad aan de afgelopen afspraken. Het heeft me een stukje inzicht in mezelf en patronen gegeven. Het voelt erg prettig om met je te praten. De sfeer bij je thuis voelt erg goed en ondanks dat we elkaar niet kennen, voelde het toch goed om mijn hart te luchten en hier nam je ook echt even de tijd voor. Je tips om te mediteren zijn erg waardevol en helpen me erg om te ontspannen. De recepten ben ik nog niet echt mee bezig geweest, maar dat komt nog wel. Verder heb je verteld over het koud afdouchen. Dit heb ik nu een aantal keren gedaan en zal ik zo door blijven zetten.

  Je gesprekken hebben me erg de goede weg op gewezen en geholpen om dingen te doen waar ik me fijn bij voel.

  Ik wil je  erg bedanken voor alle hulp!

  Jouw lichaam weer in balans

  Investering in jezelf

  Een Energetische Morfologische Bloedtest geeft diagnoses die in de reguliere zorg ook onderzocht worden. Denk aan ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekten, bloedarmoede en infecties. Tevens worden bij een EMB bloedtest symptomen verklaard die in de reguliere zorg niet naar boven komen en/of niet te behandelen zijn. Dit geeft veel inzicht en maakt deze test super waardevol.

  Heb jij last van vage klachten die blijven aanhouden? Heb je al meerdere keren je bloed laten testen, maar komt er nooit iets uit? Dan is een EMB bloedtest een goed idee voor jou!

  LET OP: De kosten worden niet door de zorgverzekering vergoed.

  Niet inbegrepen: eventuele aanbevolen supplementen.

  Verantwoordelijkheid & aansprakelijkheid

  De adviezen die ik geef hebben een energetische en/of holistische insteek. De waarden in deze test kunnen niet 1-op-1 vergeleken worden met een reguliere bloedtest.

  Bijvoorbeeld: Voor vitamine B12 kan er regulier een normale waarde zijn, terwijl deze EMB test een deficiëntie aangeeft. EMB test doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandeladvies uitsluitend met instemming van de cliënt.

  Deze vervangen echter niet de diagnostiek, verpleging en verzorging van de reguliere gezondheidszorg. Metingen, bevindingen, onderzoek en adviezen n.a.v. van deze EMB test vallen onder ‘natuurgerichte geneeswijzen’

   Werkwijze van een EMB test

   1.

   Je maakt in een afspraak in mijn online agenda. Je kiest bij afspraaktype voor de EMB test.

    2.

    Na het maken van de afspraak ontvang je een bevestiging van de afspraak in je mailbox (check ook je spam).

     3.

     Ik neem telefonisch contact met je op om een locatie af te spreken voor een fysieke afspraak 

     Je komt op de afgesproken dag en tijd voor de door jouw gekozen afspraak.

      4.

      Tijdens de fysieke afspraak vullen we samen de vragenlijst in.

      Vervolgens zal ik door middel van een vingerprik een klein beetje bloed bij je afnemen. Dit wordt opgestuurd naar het laboratorium.

       5.

       Na 3 tot 4 weken bespreken we online of bij mij de uitslag en ontvang je een persoonlijk advies via de mail.

       Uiteraard kan je hierbij al je vragen aan mij stellen.

       Over Judith Maurits

        Ik ben Judith Maurits, geboren en getogen in Almelo en een echt familiemens. Naast de Twentse nuchterheid beschik ik ook over een vleugje spiritualiteit. Dit zet ik ook in mijn trajecten graag in.

        Ik maak gebruik van het integrale vitaliteitsmodel van MARK waarbij ik op een holistische wijze (totale mens) kijk naar de problemen die mijn cliënten ervaren. Mijn passie ligt bij alles wat met voeding te maken heeft en vooral de invloed hiervan op onze gezondheid.

        Hierom heb ik mij ook laten scholen in de orthomoleculaire voedingsleer als natuurvoedingsadviseur. Voeding is niet alleen datgene wat we in onze mond stoppen maar ook wat we opnemen vanuit onze omgeving, waar we naar kijken, wat we lezen, waar we naar luisteren, welke gedachten we hebben en met wie we omgaan.

        Ik vind het zo boeiend en gaaf hoe ons lichaam werkt, het is echt geniaal hoe het in staat is om zichzelf weer te herstellen als we maar weten HOE en wat we daar vooral ZELF aan kunnen doen.

        Ik help dan ook graag die ondernemende vrouwen die (weer) graag aan het roer van hun eigen leven willen staan. Om ze bewustwording te laten ervaren op hun eigen invloed op het ZELFHERSTELLEND VERMOGEN van ons mooie lichaam zowel fysiek als mentaal.

        Hierdoor gaan ze zich fitter en vitaler voelen en hiermee meer genieten van hun leven.

        voeding, balans, leefstijl, afvallen

        Kom in actie

        Je moet het zelf doen maar je hoeft het niet alleen te doen.

        © Copyright | Made by Gavoorgroei, marketing coach | 2022 |