Jouw leefstijl in balans

Waar ik jou mee help

Hey,

Ik ben jouw leefstijl- en vitaliteitsspecialist met expertise op het gebied van voeding.

Ik help vooral ondernemende 40+ vrouwen om (weer) aan het roer van hun eigen leven te kunnen staan. Om ze bewustwording te laten ervaren op hun eigen invloed op het zelfherstellend vermogen zowel fysiek als mentaal, zodat ze nog volop met energie en vitaliteit kunnen genieten van hun leven.

Om kennis te laten maken met mijn werkwijze bied ik gratis een leefstijl- en voedingsanalyse aan of een wandelsessie

Vraag hem direct aan!

voeding, balans, leefstijl, afvallen
Jouw leefstijl in onbalans

Waar jij tegenaan loopt

Herken jij dit?

 • Je ervaart veel stress en dit uit zich in veel (spannings)hoofdpijn en/of migraine en geen enkele medische behandeling of medicijn heeft je nog geholpen.
 • Je bent al jaren bezig om op een gezond gewicht te komen maar je bent klaar met alle diëten. Je wilt graag een duurzame oplossing en geen snelle oplossing.
 • Je hebt veel vage, chronische klachten (denk aan huidproblemen, gewrichtspijnen, buikpijn, duizeligheid ) maar er kan geen oorzaak worden gevonden in de reguliere zorg en je bent klaar met alle medicatie en/of zalfjes die toch niet werken of zorgen voor nog meer bijkomende klachten.
 • Je zit in een fase waarin je je niet meer heel gelukkig voelt en je wil op zoek naar de zin van jouw leven, je wil ontdekken welke dromen  jij nog kan verwezenlijken. Kortom, jij wilt een gelukkigere versie van jezelf worden.
 • Nu je de 40 gepasseerd bent, ervaar je meer hormonale klachten en vraag je je af of dit al overgangsverschijnselen zijn en je wilt graag ontdekken hoe je zonder al te veel van deze klachten fitter en vitaler de overgang door kunt komen zodat je straks geen uitgebluste vijftiger word of bent.

  Herken jij hierin? Wacht dan niet langer en maak direct een afspraak in mijn online agenda voor een gratis leefstijl- en voedingsanalyse.

  Leefstijl

  jouw balans

  Hoe fijn zou het zijn als:

  • Je weet om te gaan met stress. Je weet aan welke knoppen je kunt draaien om je stresslevel te verlagen, welke voeding van invloed kan zijn en je hierdoor veel minder/of helemaal geen hoofdpijn/migraine meer hebt!
  • Je weet welke voeding goed voor jou is, welke voeding je energie geeft en je kunt genieten van heerlijke maaltijden zonder streng dieet en je hiermee op een gezond gewicht kan komen?
  • Je weet waar de vage chronische klachten vandaan komen en door aanpassingen in je leefstijl en voeding je zelfherstellend vermogen aan kan zetten en hiermee veel van deze klachten kunnen verminderen of zelfs laten verdwijnen.
  • Dat je weer de eigen regie over je leven kunt krijgen, je weer helder voor ogen hebt hoe je je doelen. Dromen kunt naleven, zodat je je weer gelukkig kunt voelen.
  • Dat je weet hoe je je lichaam met alle hormonen weer in balans kan krijgen met een plan op maat, op jouw lichaam afgestemd.

  Kortom jij wordt een “betere” versie van jezelf!

   Wat anderen ervaren

   Judith is een zeer gepassioneerde (voedings)coach, die weet waar ze voor staat.

   Wat ik het mooie aan Judith vind is dat ze heel goed luistert naar jouw behoeften op dát moment.

   Lukt het even niet om het complete programma uit te voeren? Judith denkt mee naar wat wél mogelijk is.

   Ik heb veel aan haar (voedings)adviezen gehad en we kunnen nog steeds nagenieten met de heerlijke recepten die ik eraan overgehouden heb.

   Judith bedankt!

   M.S uit Almelo (54 jaar)

   E.G uit Wierden (32 jaar)

   “Judith is een hele lieve, behulpzame en professionele coach. Ze biedt een luisterend oor en zoekt samen met jou naar oplossingen. Op het gebied van voeding, beweging, maar ook andere dingen waar we tegenaan lopen in deze drukke maatschappij die veel van ons vraagt. Ik heb persoonlijk heel veel aan haar gehad!”

   M.B uit Haaksbergen (40 jaar)

   “Wat een prettige ervaring heb ik bij Jouw Leefstijl In Balans! Ik ben niet eerder zo goed begeleid en afgevallen.  Het is niet alleen de mindset die bij mij anders moest, maar ook de manier van eten. Wanneer eet je en hoeveel en wat eet je dan. Ik heb daar erg goede tips en menu’s voor gekregen. Dit kan ik prima volhouden! Ik ben blij dat ik dit traject ben aangegaan!”

   Balans
   Terug in balans
   Verbinding
   Liefde voor je lijf

   Balans

   jouw lichaam weer in balans

   Jouw Leefstijl In Balans is voor jou als jij…

   • Een duurzame oplossing zoekt en geen snelle oplossing.
   • Gelooft in het holistisch systeem van ons lichaam en dus balans zoekt op alle vlakken van dit systeem (Mind, body and soul).
   • Je bewust wil zijn van de invloed van hoe we ons voeden en wat we verteren op onze algehele gezondheid en vitaliteit.
   • Je weer de regie over je eigen leven wilt pakken en leert luisteren naar het fluisteren van je lichaam en mind.
   • Je wilt leren hoe je gezonde en goed voedende maaltijden maakt die ook nog eens heerlijk smaken en niet moeilijk zijn om te maken.

    

   voeding, balans, leefstijl, afvallen
   Het zilveren traject

   De basis om terug in balans te komen

   Mijn meest gekozen traject is ZILVER, Hoe ziet zo’n traject er dan uit?:

   Dit traject duurt 12 weken

   • Hierbij starten we met een uitgebreide integrale vitaliteitscheck waarbij op alle dimensies (lichaam, hoofd, hart en ziel en eigen Regie) wordt gekeken waar er concrete hulpvragen of issues liggen. Hier opvolgend volgt een leefstijl en voedingsanalyse.

    

   • Vanuit hier bekijken we waar we in eerste instantie aan gaan werken. Welke hulpvraag/doelstelling wil je eerst behalen. Hier volgen de coachsessies op maat voor en deze hebben we 4x.

    

   • Daarnaast hebben we dan ook 2 wandelsessies waarbij we heerlijk op een mooie plek in de omgeving kunnen wandelen en daarbij tijd hebben voor je hulpvragen/doelstellingen.

    

   • Als ondersteuning in het aanpassen van voeding krijg je voedingsschema’s op maat en adviezen op maat. Hierbij ontvang je ook ondersteunende informatie, tips en oefeningen om je gehele leefstijl zo te kunnen aanpassen dat het ook een haalbaar en blijvend resultaat oplevert.

    

   • Wanneer het traject voorbij is sluiten we af met een eindmeting en daar bijhorend evaluatiegesprek.

    

   • Ik ben al deze 12 weken je persoonlijke coach en steun en begeleid je vrij intensief. Je krijgt zoveel tools en handreikingen om het na deze 12 weken op je eigen kracht verder te kunnen doen. 

   Wat anderen ervaren

   E.O uit Almelo (vrouw 47 jaar)

   “Judith is een fijne, motiverende lijfstijlcoach. Ik was op zoek naar een gezonde verantwoorde manier om af te vallen. Judith heeft mij hierbij enorm geholpen. Ze leeft zich goed in in jouw situatie en zoekt naar mogelijkheden om jou leefstijl aan te passen. Door haar goede begeleiding zit ik nu goed in mijn vel en ben ik ook de nodige kilo’s kwijt. Wil jij ook je levensstijl veranderen, dan kan ik je echt aanraden om naar Judith te gaan.”

   R.J uit Almelo

   Ik heb veel gehad aan de afgelopen afspraken. Het heeft me een stukje inzicht in mezelf en patronen gegeven. Het voelt erg prettig om met je te praten. De sfeer bij je thuis voelt erg goed en ondanks dat we elkaar niet kennen, voelde het toch goed om mijn hart te luchten en hier nam je ook echt even de tijd voor. Je tips om te mediteren zijn erg waardevol en helpen me erg om te ontspannen. De recepten ben ik nog niet echt mee bezig geweest, maar dat komt nog wel. Verder heb je verteld over het koud afdouchen. Dit heb ik nu een aantal keren gedaan en zal ik zo door blijven zetten.

   Je gesprekken hebben me erg de goede weg op gewezen en geholpen om dingen te doen waar ik me fijn bij voel.

   Ik wil je  erg bedanken voor alle hulp!

   Jouw lichaam weer in balans

   Investering in jezelf

   De investering in jezelf verdien je dubbel en dwars weer terug.

   Informeer bij je werkgever of deze (een deel van) de kosten vergoedt. De meeste werkgevers hebben een budget voor scholing en coaching voor hun medewerkers.

   Heb je een PGB of uitkering van het UWV informeer dan naar de mogelijkheid voor vergoeding voor coaching/individuele re-integratie.

   Ben je ZZP ’er of ondernemer dan kun je deze kosten opgeven bij je belastingaangifte.

   Losse consulten zijn ook mogelijk:  60 minuten consult €65                                                                                                                                          30 minuten consult €35

    

   Werkwijze

   1.

   Je maakt in een afspraak in mijn online agenda. 

    2.

    Na het maken van de afspraak ontvang je een bevestiging van de afspraak in je mailbox (check ook je spam).

     3.

     Ik neem telefonisch contact met je op om een locatie af te spreken als we een fysieke afspraak hebben. Als we een online afspraak hebben stuur ik jou de link voor de zoom meeting door.

     Je komt op de afgesproken dag en tijd voor de door jouw gekozen afspraak.

      Over Judith Maurits

       Ik ben Judith Maurits, geboren en getogen in Almelo en een echt familiemens. Naast de Twentse nuchterheid beschik ik ook over een vleugje spiritualiteit. Dit zet ik ook in mijn trajecten graag in.

       Ik maak gebruik van het integrale vitaliteitsmodel van MARK waarbij ik op een holistische wijze (totale mens) kijk naar de problemen die mijn cliënten ervaren. Mijn passie ligt bij alles wat met voeding te maken heeft en vooral de invloed hiervan op onze gezondheid.

       Hierom heb ik mij ook laten scholen in de orthomoleculaire voedingsleer als natuurvoedingsadviseur. Voeding is niet alleen datgene wat we in onze mond stoppen maar ook wat we opnemen vanuit onze omgeving, waar we naar kijken, wat we lezen, waar we naar luisteren, welke gedachten we hebben en met wie we omgaan.

       Ik vind het zo boeiend en gaaf hoe ons lichaam werkt, het is echt geniaal hoe het in staat is om zichzelf weer te herstellen als we maar weten HOE en wat we daar vooral ZELF aan kunnen doen.

       Ik help dan ook graag die ondernemende vrouwen die (weer) graag aan het roer van hun eigen leven willen staan. Om ze bewustwording te laten ervaren op hun eigen invloed op het ZELFHERSTELLEND VERMOGEN van ons mooie lichaam zowel fysiek als mentaal.

       Hierdoor gaan ze zich fitter en vitaler voelen en hiermee meer genieten van hun leven.

       voeding, balans, leefstijl, afvallen

       Kom in actie

       Je moet het zelf doen maar je hoeft het niet alleen te doen.

       © Copyright | Made by Gavoorgroei, marketing coach | 2022 |